Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map



Środa, 7 czerwca 2017 | 21:42:22 Kokosowe odkrycie
Wczoraj dokonałam ważnego odkrycia! Jaglanka zaczęła mi smakować! Poczyniłam pewną modyfikację - dodałam do kaszy jaglanej mleko kokosowe, odrobinę, dla smaku. No to jest pyszne! Posypałam krojoną nektarynką, kilkoma borówkami, malinami i truskawkami, żurawiną i słonecznikiem. porcja mała, ale syta. Najadłam się tym na drugie śniadanie o 9.00. Na podwieczorek miałam koktajl z malin, borówek i truskawek z woda kokosową. Poczytałam trochę i wzięłam się za egzotyczne dla mnie nowinki

Na dziś miałam gulasz warzywny (marchew, seler, por, cebula, czosnek, listki bazylii, cukinia, kilka pieczarek + koncentrat pomidorowy) z bezglutenowym sosem Tamari. Pyszne i nie musiałam potrawy solić, tylko dodałam chili w proszku. Lubię wyraziste smaki, ale staram się ograniczać sól, bo są potrawy, których bez soli absolutnie nie ruszę (pomidory i zielony ogórek z cebulką, mizeria) Do gulaszu warzywnego miałam kawałek pieczonej piersi z indyka. Pychotka!




Komentarze (2)
Czwartek, 8 czerwca 2017 | 08:58:49 kasiacleo 367

Ale Ty masz smakowite dania w tej diecie :) nie zostają Ci "surowce"

Piątek, 9 czerwca 2017 | 14:36:16 alka666 224

Staram się zużyć, ale zdarza się, że wyrzucam jakieś resztki, jeśli owczarzyca niemiecka i koteł pogardzą ;-)