10 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
47 kcal / 1 porcję (200 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
-
Kaloryczność23.30 kcal1.17%
-
Białko1.06 g2.12%
-
Węglowod.5.91 g2.19%
-
Tłuszcze0.32 g0.46%
-
Błonnik1.87 g7.48%
-
GDA1.17 %
Składniki
- Marchew - 40g
- Ogórek szklarniowy - 60g
- Papryka czerwona - 100g (½ sztuki)
Sposób przyrządzenia
KROK 1: Marchew i ogórka umyj i obierz, pokrój w duże słupki (tak, aby można było nabrać warzywem dip). Paprykę umyj i pokrój w grube paski.
*Warzywa maczaj w swoim ulubionym dipie.
Smacznego!
Zobacz także