powrót
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Problemy techniczne (85)
przepis
Odpowiedzi (13)
Witam.
Czy jest możliwość zaimportowania wybranego przepisu z zakładki "przepisy" do własnego planu żywieniowego czy bazy produktów? Widzę, że w tej zakładce jest np. przepis na placuszki bezglutenowe z banana, którego nie mam w bazie produktów.
Pozdrawiam
Czy jest możliwość zaimportowania wybranego przepisu z zakładki "przepisy" do własnego planu żywieniowego czy bazy produktów? Widzę, że w tej zakładce jest np. przepis na placuszki bezglutenowe z banana, którego nie mam w bazie produktów.
Pozdrawiam
Dzień dobry,
sprawdziliśmy Pani problem i dokonaliśmy działań, mających na celu jego usunięcie. Od teraz swobonie może Pani zaimportować do swojego planu żywieniowebo Bezglutenowe placuszki z bananem. Dziękujemy za zgłoszenie problemu.
Pozdrawiam:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
sprawdziliśmy Pani problem i dokonaliśmy działań, mających na celu jego usunięcie. Od teraz swobonie może Pani zaimportować do swojego planu żywieniowebo Bezglutenowe placuszki z bananem. Dziękujemy za zgłoszenie problemu.
Pozdrawiam:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Witam,
Ja też mam kłopot z zaimportowaniem wybranego przepisu z zakładki "przepisy" do własnego planu żywieniowego. W "przepisach" są dania, które mnie interesują, a nie da sie ich właczyć do mojego planu. Prosze o wskazówki lub "naprawę" błedu.
Pozdrawiam
Barbara
Ja też mam kłopot z zaimportowaniem wybranego przepisu z zakładki "przepisy" do własnego planu żywieniowego. W "przepisach" są dania, które mnie interesują, a nie da sie ich właczyć do mojego planu. Prosze o wskazówki lub "naprawę" błedu.
Pozdrawiam
Barbara
Piątek, 18 grudnia 2015 | 10:25:46 Administrator pisze:
Dzień dobry,
Pozdrawiam:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
czy jest szansa, aby ktoś mnie poinstruował jak zaimportować przepisy z głównej strony do mojego planu żywieniowego? Dzień dobry,
Pozdrawiam:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Dzień dobry,
obecnie nie ma możliwości zaimportowania przepisów propnowanych na portalu do aktualnych planów żywieniowych. Jednakże zastanawiamy się nad uzupełnieniem naszego programu o tę funkcjonalność. Diękujemy zatem za zgłoszenie problemu oraz dawkę inspiracji do poprawy funkcjonowania naszego portalu.
Pozdrawiam serdecznie,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
obecnie nie ma możliwości zaimportowania przepisów propnowanych na portalu do aktualnych planów żywieniowych. Jednakże zastanawiamy się nad uzupełnieniem naszego programu o tę funkcjonalność. Diękujemy zatem za zgłoszenie problemu oraz dawkę inspiracji do poprawy funkcjonowania naszego portalu.
Pozdrawiam serdecznie,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Niedziela, 6 listopada 2016 | 14:59:11 zielona17_17 pisze:
Bardzo przydałaby się możliwość importu przepisów forumowiczów :) Znajdują się tam świetne opcje zamienne a wprowadzanie ich samodzielnie jako moje dania zajmuje dużo czasu. Czekam na wprowadzenie tej funkcji :)
Bardzo przydałaby się możliwość importu przepisów forumowiczów :) Znajdują się tam świetne opcje zamienne a wprowadzanie ich samodzielnie jako moje dania zajmuje dużo czasu. Czekam na wprowadzenie tej funkcji :)
Wciąż pracujemy nad rozwojem funkcjonalności naszego produktu, dlatego wszelkie tego typu uwagi są dla nas bardzo cenne. Dziękujemy serdecznie za sugestię, dzięki takim wiadomościom jesteśmy w stanie udoskonalać nasz produkt wychodząc na przeciw oczekiwaniom użytkowników.
Pozdrawiam serdecznie,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Widzę, że nadal nie można importować własnych przepisów do planów żywieniowych. Po co zatem funkcjonalność własnych przepisów ???
Może większa ilość wpisów w tym zakresie sprawi, że administratorzy w końcu dodadzą taką funkcjonalność (włączanie własnych przepisów do planu żywieniowego).
Może większa ilość wpisów w tym zakresie sprawi, że administratorzy w końcu dodadzą taką funkcjonalność (włączanie własnych przepisów do planu żywieniowego).
Dzień dobry, opcja ta dostępna jest za pośrednictwem kliknięcia w "Mój schowek". Następnie, zostanie Pan przekierowany na stronę, gdzie na górze, w zakładkach kolumnowych znajdują się "moje posiłki" i "moje produkty". Tutaj właśnie, w zależności od rodzaju dodawanego surowca/potrawy, dołącza Pan własne proozycje, które potem, za pośrednictwem funkcji "wymień posiłek", może Pan włączyć do swojego planu żywieniowego.
Pozdrawiam,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Pozdrawiam,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Zaloguj się aby dodać post.