-
- Problemy techniczne (85)
zmiana posiłku z użyciem filtrów "tani", "szybki"
niestety musiał Pan źle zrozumieć informacje zawarte w przewodniku, gdyż w naszym programie nie ma możliwości wymiany posiłków z użyciem przedstawionych przez Pana opcji. Jeżeli jednak zależy Panu na tanich posiłkach, polecamy wybrać proponowaną przez nas dietę TANIA. Zawiera ona potrawy skomponowane z produktów, które zostały specjalnie dobrane uwzględniajac ich tygodniowe koszty zakupu.
W razie dalszych pytań zachęcamy do kontaktu.
Pozdrawiam :)
Dzień dobry,
niestety musiał Pan źle zrozumieć informacje zawarte w przewodniku, gdyż w naszym programie nie ma możliwości wymiany posiłków z użyciem przedstawionych przez Pana opcji. Jeżeli jednak zależy Panu na tanich posiłkach, polecamy wybrać proponowaną przez nas dietę TANIA. Zawiera ona potrawy skomponowane z produktów, które zostały specjalnie dobrane uwzględniajac ich tygodniowe koszty zakupu.
W razie dalszych pytań zachęcamy do kontaktu.
Pozdrawiam :)
Też szukałem tej funkcjonalności.
Strona: http://dietmap.pl/pl/profil-uzytkownika/praktyczne-wskazowki
"4. Przygotowywanie posiłków z mojej diety zajmuje zbyt dużo czasu. Jak temu zaradzić?
Pamiętaj, że możesz w łatwy i szybki sposób dostosowywać plan swojej diety. Wymieniaj posiłki, których przygotowanie sprawia Ci największą trudność. Szukaj prostych posiłków w bazie używając filtra „szybki” podczas procesu wymiany."
Nie wiem za bardzo jak inaczej możena zrozumieć tą odpowiedź.
I to samo dotyczące drugiego taga:
"5. Zakup produktów do przygotowania posiłków z mojej diety kosztuje dużo pieniędzy. Jak temu zaradzić?
Pamiętaj, że możesz w łatwy i szybki sposób dostosowywać plan swojej diety. Wymieniaj posiłki, które są zbyt drogie w przygotowaniu. Szukaj tanich posiłków w bazie używając filtra „tani” podczas procesu wymiany."
Zaloguj się aby dodać post.