Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

Krem z pomidorów z jogurtem naturalnym

Zielony koktajl z miętową nutą

(6)
10 minut
2 osoby
łatwy
Wartości odżywcze
152 kcal / 1 porcję (380 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    40.08 kcal
    2%
  • Białko
    0.65 g
    1.3%
  • Węglowod.
    10.29 g
    3.81%
  • Tłuszcze
    0.33 g
    0.47%
  • Błonnik
    1.82 g
    7.28%
  • GDA
    2 %
Składniki
  • Jabłko - 300g
  • Gruszka - 130g
  • Kiwi - 150g (2 sztuki)
  • Szpinak świeży - 50g
  • Mięta świeża - 10g (2 gałązki)
  • Woda mineralna niegazowana - 120g (½ szklanki)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Jabłka, gruszkę i kiwi umyj, obierz ze skórki i pokrój na mniejsze kawałki. Dodaj dokładnie przepłukany szpinak i liście mięty. Rozdrabnij całość blenderem, dolej wody i wymieszaj. Przelej do wysokich szklanek.

Smacznego!