Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

Krem z pomidorów z jogurtem naturalnym

Jogurt naturalny z owocami i migdałami

123456
(3)
5 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
217 kcal / 1 porcję (206 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    105.17 kcal
    5.26%
  • Białko
    5.50 g
    11%
  • Węglowod.
    7.58 g
    2.81%
  • Tłuszcze
    6.56 g
    9.37%
  • Błonnik
    2.14 g
    8.56%
  • GDA
    5.26 %
Składniki
  • Jogurt naturalny 2% tłuszczu - 150g (6 łyżek stołowych)
  • Maliny - 36g (⅓ szklanki)
  • Migdały, płatki - 20g (2 łyżki stołowe)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Jogurt naturalny wylej do miseczki. Dodaj owoce. Na końcu posyp podprażonymi płatkami migdałów.

Smacznego!