Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

(39)
13.11.2014
dodaj własny przepis
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
315 kcal / 1 porcję (170 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    185.21 kcal
    9.26%
  • Białko
    12.28 g
    24.56%
  • Węglowod.
    23.29 g
    8.63%
  • Tłuszcze
    4.93 g
    7.04%
  • Błonnik
    1.29 g
    5.16%
  • GDA
    9.26 %
widok prosty drukuj pobierz
Składniki
  • Bajgiel z sezamem - 75g (sztuka)
  • Serek naturalny - 25g (łyżka stołowa)
  • Łosoś wędzony na zimno - 50g (2 płaty)
  • Sałata masłowa - 5g (liść)
  • Kapary - 5g (½ łyżki stołowej)
  • Cebula czerwona - 10g (¼ sztuki)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Bajgiel przekrój na pół, jedną cześć posmaruj serkiem, ułóż sałatę, dodaj plastry łososia. Całość posyp kaparami i dodaj cebulę pokrojoną w piórka. Złóż połówki bajgla.

Smacznego!