Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

25 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
204 kcal / 1 porcję (109 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    187.49 kcal
    9.37%
  • Białko
    18.50 g
    37%
  • Węglowod.
    0.67 g
    0.25%
  • Tłuszcze
    12.50 g
    17.86%
  • Błonnik
    0.23 g
    0.92%
  • GDA
    9.37 %
widok prosty drukuj pobierz
Składniki
  • Łosoś świeży, stek - 100g
  • Sok z cytryny - 3g (łyżeczka)
  • Natka pietruszki siekana - 6g (łyżeczka)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Łososia ułóż na foli aluminiowej, skrop sokiem z cytryny i posyp posiekaną pietruszką. Zawiń folię, wstaw do piekarnika i piecz około 20 minut w temp. 180-200oC.

*Podawaj z ziemniakami lub brązowym ryżem w towarzystwie świeżej surówki.

Smacznego!