(10)
dodaj własny przepis
25 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
204 kcal / 1 porcję (109 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
-
Kaloryczność187.49 kcal9.37%
-
Białko18.50 g37%
-
Węglowod.0.67 g0.25%
-
Tłuszcze12.50 g17.86%
-
Błonnik0.23 g0.92%
-
GDA9.37 %
Składniki
- Łosoś świeży, stek - 100g
- Sok z cytryny - 3g (łyżeczka)
- Natka pietruszki siekana - 6g (łyżeczka)
Sposób przyrządzenia
KROK 1: Łososia ułóż na foli aluminiowej, skrop sokiem z cytryny i posyp posiekaną pietruszką. Zawiń folię, wstaw do piekarnika i piecz około 20 minut w temp. 180-200oC.
*Podawaj z ziemniakami lub brązowym ryżem w towarzystwie świeżej surówki.
Smacznego!
Zobacz także